Vinnande strategier för bingo

Bingo är helt och fullt ett turspel, så lycka är viktigare än något annat när du spelar bingo. Men även om det inte finns några direkta strategier som gör att du vinner, finns det alltjämt möjligt att öka dina vinstchanser genom att göra rätt val.

Här hittar du några grundläggande bingo-strategier som kan hjälpa dig till framgång och ha ännu roligare när du spelar. Många erfarna spelare känner redan till dessa tips, men inte alla nya bingospelare.

Använd automatisk val (auto-i-kryssning)

Att utnyttja funktionen automatisk val är det smartaste du kan göra för att undvika misstag. Visserligen förlorar du en del av spänningen och den mentala aspekten av spelet, men du kommer garanterat inte missa att kryssa för några siffror.

Spela mer än en bingobricka

Det är fulltmöjligt att spela flera kort samtidigt, visserligen kostar det mer, men samtidigt ökar det också dina odds att få bingo och bli en vinnare. Hur många bingokort som är lämpligt att köpa beror på hur många spelare som deltar, hur mycket varje kort kostar samt vinst möjligheterna. Många säger att fyra kort är optimalt, men antalet varierar beroende på de ovan nämnda faktorerna.

Bingospel med få spelare

Ett spel med få deltagare betyder per automatik att mindre vinster delas ut. Men samtidigt är också dina chanser att vinna mycket större. Den procentuella sannolikheten att du vinner ökar i takt med att antalet spelare minskar.

Var med i spel med stora vinstpriser

Även om detta tips är diametralt motsatt det föregående, är en lämplig strategi att satsa på att spela bingo som ger dig möjlighet att vinna stora summor pengar. Viktigt att komma ihåg är att alla strategier har sina fördelar och nackdelar. I regel slås väldigt många om jackpots och konkurrensen är stentuff, men den som vinner, vinner i regel stort!

Delta i chattspel

Samtidigt som bingospel pågår pågår ofta extra spel i chatten, så kallade chattspel. Genom att delta i dessa spel, har du stora möjligheter att få lite extra pengar och roliga priser.

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.